Ons menu

Bij IKEK werken we met zo goed als alleen maar verse producten. We vinden het belangrijk dat wat je eet puur en eerlijk is en dat er zo min mogelijk onnatuurlijke toevoegingen in verwerkt zitten. Wij werken hiervoor samen met verschillende lokale leveranciers.

Veel van onze producten komen van Boerschappen, die samenwerken met lokale producenten. Sharp Sharp bakt onze lactose vrije taarten. Noten & Noten levert de vers gebrande noten. Bakker Pol bakt onze broden en taartjes. Ralph van Ravanello maakt onze soepen, heerlijke bonenspread en dips. En onze theetjes komen van Tea Bar!

“Wist je trouwens dat we lekkere wijnen en bieren op de kaart hebben staan?
Super in combi met onze borrelhappen!”

All Day Breakfast

Overnight oat
havermout, volle melk van de Ambachtshoeve, stoofpeer en pecannoten
6,90

Smoothie bowl
volle kwark, blauwe bes, granola, kokossnippers en agavesiroop
6,90

Wentelteefjes
van suikerbrood, koekkruiden van de buren, perenijs van IJsboerderij de Heidehoeve
en stoofpeer
8,20

Croissantje
met vijgenjam of jonge kaas en roomboter
4,75

IKEK’s Benedict
roerei met een ‘hollandaisesaus’ van avocado, spinazie, tomaat en bieslook op een
Engelse muffin van Bakker Pol
8,50 (extra bacon +1,50)

Breakfast wrap 
met zontomaat-roomkaas, jonge kaas, spinazie, ei, kastanjechampignons in ketjap
en fêta
8,50 (extra bacon +1,50)

Bruschetta 
kokosbrood van Bakker Pol met tomaat, sjalotjes, bieslook en boter
6,75

.

Lunch

IKEK’s vegaclub *
sandwich van Pol’s boterhammen met een frisse witte bonenspread van RAVANELLO, rucola, kastanjechampignons in ketjap, spinazie, fêta, amandelen en postelein
9,50

Ik blijf lekker!
Pol’s boterhammen met zontomaat- roomkaas, spianata romana, spinazie, mozzarella, balsamicostroop en pecannoten
10,90

Vlamtosti
van Turks brood met pittig gehakt van de Walhoeve, jonge kaas, tomaat en IKEK’s tosti-sausje
7,90

Flatbread
met gerookte zalm, yoghurt-roomkaas met augurk en kappertjes, rucola, zoetzure
komkommer, postelein en avocadodressing
10,50

Hotdog
van Kempisch weidevarken op een broodje van Bakker Pol met zuurkool, rode kool, ingelegde
rode ui, augurk, gebakken uitjes en chipotlesaus
8,90

Salade Pas de Bleu
met veldsla, rode kool, quinoa, blauwschimmelkaas van het Hinkelspel, zoetzure komkommer, tahinidressing, bosui en zwarte sesamzaadjes met toast en boter
10,50

Tomatensoep met gember van RAVANELLO
met taugé en bosui, met kokosbrood en boter
7,75

Paddestoelensoep van RAVANELLO
met plantaardige room, kastanjechampignons in ketjap, bosui, met Turks brood en boter
7,75

.

.

Shared breakfast
vanaf 2 personen
10,75 p.p.

Shared lunch
vanaf 4 personen
10,75 p.p.

Heb je allergieën? Laat het even weten en wij zorgen voor meer allergenen info.

 

Kids

Tosti
van een zachte Engelse muffin met jonge
kaas en ketchup
4,25

Soepie
tomatensoep of paddenstoelensoep, met brood
4,25

Kwark
met blauwe bes en banaan
4,25

.

Borrelhappen

If you dip, I dip
Turks brood en flatbread met dips (avocado, witte bonenspread en citroen-basilicumboter
van RAVANELLO)
6,75

IKEK’s flammkuchen
flatbread uit de oven met zontomaat-roomkaas, kastanjechampignons in ketjap, rucola, serranoham, bieslook en amandel
8,20

Nacho’s uit de oven
met cheddar, tomatensalsa, ingelegde rode ui, augurk en avocadodressing
7,50


Gemengde noten
van Noten & Noten
4,75

Gemarineerde olijven
3,75

.

Taarten

Appeltaart
van het Bakatelier
4,50 

Cheesecake
van het Bakatelier
5,25

Carrot Cake met limoencreme
van Bakker Pol
4,75

Chocoloco
van Bakker Pol
4,50

Slice of joy
van Sharp Sharp
(vegan, glutenvrij)
4,75

Berries in the grass
van Sharp Sharp
(vegan, glutenvrij)
4,75