“Hoe blij kun je zijn met je team? Heel blij! Wow, wat werken deze jongens en meisjes hard. Als eigenaresse van In Kannen & Kruiken vind ik het ‘onderdeel’ personeel het uitdagendste van bedrijfsvoering, maar tevens ook het allerleukste.

Bij sollicitaties is de eerste vraag die ik mijzelf stel of ik met hem of haar kan borrelen. Dat klinkt misschien gek, maar het is van essentieel belang dat we bij elkaar passen. Je kan honderd jaar horeca ervaring hebben of een CV waar je u tegen zegt, als het niet klikt dan werkt het niet…

Gelukkig kan ik met al deze liefjes wijn drinken;) En dat zien jullie als gast hopelijk ook terug aan de sfeer die er in de zaak hangt!”

– Jenneke

IMG_0826
danielle2

Danielle

Na een aantal jaar horeca ervaring als bedrijfsleider ben ik samen met Jenneke het IKEK avontuur aangegaan. Weg van de harde franchise en op naar vrijheid en creativiteit. Het eerste jaar was heel nieuw voor ons. Nieuw in de zin van: werken de keuken en de koffiebar? Loopt de zaak zoals we van tevoren hebben bedacht? En dan het personeel waar je een band mee op bouwt en vrienden mee wordt. En hoe kunnen we onze gasten de beste service geven?

De openheid die heerst bij IKEK zorgt ervoor dat het zowel voor de gasten als voor het personeel zo’n bijzondere plek wordt. De authenticiteit van het personeel wordt meegegeven aan de gasten en dat creëert een stukje beleving waar we allemaal graag onderdeel van willen zijn.

eline

Eline

Na m’n studie Cultureel Maatschappelijke Vorming twijfelde ik wat ik zou gaan doen en ben ik in de horeca blijven plakken. Toen Jenneke me mee vroeg naar IKEK wist ik meteen dat dit een mooie nieuwe kans zou zijn. IKEK is voor mij een plek geworden waar ik het beste uit mijzelf kan halen. Het is op de werkvloer heel hard knallen om vervolgens met een voldaan gevoel de dag af te kunnen sluiten. Fijn om met collega’s te werken die in zo’n zelfde flow zitten!

IKEK voelt ook wel als thuiskomen. Het is een plek waar plaats is voor een lach en een traan. Naast dat we het met zijn allen zo fijn hebben op de werkvloer maken we ook regelmatig tijd om elkaar beter te leren. Dat maakt het werken met dit team voor mij nog specialer.

Eline

Na m’n studie Cultureel Maatschappelijke Vorming twijfelde ik wat ik zou gaan doen en ben ik in de horeca blijven plakken. Toen Jenneke me mee vroeg naar IKEK wist ik meteen dat dit een mooie nieuwe kans zou zijn. IKEK is voor mij een plek geworden waar ik het beste uit mijzelf kan halen. Het is op de werkvloer heel hard knallen om vervolgens met een voldaan gevoel de dag af te kunnen sluiten. Fijn om met collega’s te werken die in zo’n zelfde flow zitten!

IKEK voelt ook wel als thuiskomen. Het is een plek waar plaats is voor een lach en een traan. Naast dat we het met zijn allen zo fijn hebben op de werkvloer maken we ook regelmatig tijd om elkaar beter te leren. Dat maakt het werken met dit team voor mij nog specialer.

eline
jenneke

Jenneke

IKEK voelt als thuis. Sowieso natuurlijk omdat het werken in de horeca is. Daar ligt echt mijn passie. De omgang met gasten, de omgang met het personeel, nieuwe plannen bedenken voor de zaak, de snelheid waarmee er gewerkt moet worden: Leven in de brouwerij, heerlijk!

Ik streef naar perfectie, wat me soms in de weg zit, want perfect kan het nooit worden, daar zijn we immers mensen voor. Maar ik denk wel dat de gedetailleerdheid waarmee we werken duidelijk is voor de gast. Het interieur is op elkaar afgestemd en dat geldt ook voor de gerechten, de drankjes en de service die we bieden. Zelf ben ik een fervent bezoeker van de horeca. Heerlijk om koffie te drinken met een krant erbij en om lekker te lunchen in een toffe sfeer. Hopelijk voelen onze gasten dat ook bij ons!